FC Sedoc

FC Sedoc per augustus 2022

Vanaf augustus 2022 wordt er een FC Sedoc opgestart. Wil je tot deze selectie behoren? Dan kun je meedoen aan de selectierondes in mei.

Er komen vier teams:

  • Spelers van JO-9
  • Spelers van JO-10
  • Spelers van JO-11
  • Spelers van JO-12

Behoor je tot de selectie? Dan starten de trainingen in augustus op zondag van 10:00 tot 11:00 uur bij Velocitas. De trainingen zullen plaatsvinden onder leiding van Jens Zijlstra en Sam Wormmeester.

De selectieprocedure

  1. Er wordt een snelheidstest 15 meter sprint gemeten (zonder bal).
  2. Een reactietest op snelheid (zonder bal).
  3. Slalomparcour (met bal).
  4. De overgebleven geselecteerde 12 spelers (alleen bij JO-11 / JO-12) krijgen een looptest op de 5D-loopband bij RunX. Hierna wordt de selectie teruggebracht naar 10 spelers.

We zoeken de tien snelste spelers per team

Wij zijn opzoek naar de tien snelste spelers per team. De tijden worden elektronisch gemeten.

Waarom selecteren wij de spelers op snelheid? Trainer Jens Zijlstra studeert Sportwetenschappen aan de RUG en wil onderzoek doen naar hoe belangrijk snelheid is op deze leeftijd. Hoe ontwikkelen de spelers zich als ze met de snelste trainen en wedstrijden spelen? De bedoeling is dus ook dat er wedstrijden worden gespeeld (in hoeverre dat mag).

Kosten

Je kunt gratis deelnemen aan de selectieprocedure. Word je geselecteerd en start je in augustus met de trainingen? Dan betaal je € 160,- per termijn (in totaal 2 termijnen per jaar) inclusief 28 trainingen, wedstrijden, Nike-tenue (in bruikleen) en Nike-trainingstrui.

Aanmelden selectie FC Sedoc

*Kun je niet op deze data, laat dan in de opmerkingen achter wat je voorkeursdata zijn.