Heroes of tomorrow

Onze helden

We zien veel talenten voorbijkomen in onze trainingen. Ieder heeft zijn of haar kwaliteiten en sommigen van hen gaan het heel ver schoppen of hebben zelfs al grote clubs of prijzen op hun naam staan.

FODE FOFANA

FODE FOFANA

Fode Fofana is op jonge leeftijd van GVAV in Groningen opgepikt door FC Barcelona. Na twee jaar in Spanje te hebben gevoetbald, is hij teruggekeerd naar Nederland, naar PSV. Op dit moment speelt Fode nog steeds bij PSV onder 18 jaar.

FEMKE PIETERSMA

FEMKE PIETERSMA

Femke Pietersma speelt bij Jong SC Heerenveen Vrouwen. Ze heeft onlangs haar debuut gemaakt in de Eredivisie voor SC Heerveen Dames 1.

FOFIN TURAY

FOFIN TURAY

Fofin Turay speelt bij FC Groningen onder de 18.

MERVILLE VLOO

MERVILLE VLOO

Merville Vloo speelt bij SV Meppen Dames 1.

NIGEL TETERISSA

NIGEL TETERISSA

Nigel Teterissa speelt bij FC Emmen onder 18.

SEM STIJN

SEM STIJN

Sem Stijn speelt in het eerste team van ADO Den Haag

GÉDÉON DE GROOT

GÉDÉON DE GROOT

Gédéon de Groot is keeper bij SC Heerenveen onder de 17 jaar.

RICHAIRO ZIVKOVIC

RICHAIRO ZIVKOVIC

Richairo Zivkovic is verhuurd geweest aan meerdere clubs, maar is zijn profcarrière ooit begonnen bij FC Groningen. Vervolgens speelde hij nog even voor Ajax en nu speelt hij na diverse omwegen voor Changchung Yatai in China.

KEZIAH VEENDORP

KEZIAH VEENDORP

Keziah Veendorp is ex-speler van FC Groningen en speelt tegenwoordig in het eerste team van FC Emmen. Hij is tevens ex-jeugdinternational van diverse lichtingen.

LION KALENTJEV

LION KALENTJEV

Lion Kalentjev begon zijn carrière bij FC Groningen en is later op jonge leeftijd door Feyenoord opgepikt in het noorden. Tegenwoordig speelt hij bij NEC Nijmegen en wordt hij verhuurd aan Top Oss.

JEREMIAH ST. JUSTE

JEREMIAH ST. JUSTE

Jeremiah St. Juste is zijn carrière ooit begonnen bij SC Heerenveen en daarna gekocht door Feyenoord. Nu speelt hij bij FSV Mainz.

DANNY HOLLA

DANNY HOLLA

Danny Holla speelt nu bij Sliema Wanderers op Malta. Hij begon zijn carrière bij FC Groningen. Daarna speelde hij onder andere voor ADO Den Haag, Brighton & Hove Albion FC, Pec Zwolle, FC Twente en FC Den Bosch.

DJENAHRO NUNUMETE

DJENAHRO NUNUMETE

Djenahro Nunumete speelt bij Jong SC Heerenveen.

THIJMEN BLOKZIJL

THIJMEN BLOKZIJL

Thijmen Blokzijl speelt bij FC Groningen onder 18.

NANDO KRAMER

NANDO KRAMER

Nando Kramer zit bij RTC Noord Atletiek. Hij is ooit begonnen als voetballer, maar hij heeft uiteindelijk de overstap gemaakt naar atletiek. Hij is in 2020 Nederlands kampioen geworden bij de C junioren op de 800 meter.